04 خرداد 1401

فوت وثیـقه گذار و ضمانت اجرایی محکومیت متهم

دسته بندی : کیفری | اجرای احکام
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.متهمی با قراروثیقه فیش حقوقی آزادشده است.محکومیت وی به دلیل چک بلامحل است وکیفری(یک سال حبس وپرداخت دین)حال شخصی که فیش حقوقی برای آزادی گذاشته است فوت می کند.لطفن بفرمایید وضعیت حقوقی متهم چه می شود(آزاداست وکسی (منظورم قانون است))فعلا متعرض به ایشان نشده است گویا دادگاه از فوت وثیقه گذار بی خبراست.ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ پس از قطعیت رأی و ارسال پرونده به اجرای احکام جهت اجرای حکم قطعی صادره،، ابلاغیه ای به وثیـقه گذار جهت معرفی متهم ارسال می گردد،، در اینصورت نماینده و یا وراث وثیقه گذار بعنوان قائم مقام قانونی مورث، بایستی نسبت به معرفی متهم و رفع توقیف از وثیـقه بازداشتی اقدام نمایند..