27 اسفند 1401

تغییر حساب وکالتی جهت ثبت نام خودرو

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام اخیرا جهت ثبت نام خودرو اقدام در نت سرا به جای وکالت به سازمان حمایت از مصرف کننده اشتباها جهت ایران خودرو حساب وکالتی ثبت گردیده است وال فردا مهلت تعیین خودرو وجود دارد آیا امکان تغییر حساب وکالتی به سازمان حمایت وجود دارد تا مدت باقی مانده یا خیر لطفاً راهنمایی بفرمایید

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام ؛ کاربر محترم باتوجه به مشکل پیش امده انتقال بعلت بسته بودن و یا اختلال در سامانه و سایت وکالتی امکان پذیر نمی باشد