04 خرداد 1401

درخواست اعسار از پرداخت محکوم به

دسته بندی : اعسار | اعسار از پرداخت محکوم به
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام - پرونده طلب 75 ملیون تومانی بنده از طرفم بعد از بستن حساب و اموال ایشان و حقوق دریافتی با درخواست اعسار ایشان ادامه پیدا کرد که اعسارش رد شد و مدتی فرصت تجدیدنظر داده اند به نظر شما بازهم می تواند درخواست اعسار بدهد و ایا موافقت می شود. و الان بنده می توانتم چکار بکنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ محکوم علیه می تواند به دفعات درخواست اعسار از پرداخت محکوم به در دادگاه مطرح نماید و پس از صدور حکم قطعی، می توانید نسبت به اجرای حکم اعسار صادره اقدام نمایید،، در صورت امتناع از پرداخت، با درخواست شما طبق ماده ۳ نحوه اجرای محکومیتهای مالی، حکم جلب صادر می گردد..