29 شهریور 1400

توقیف خودرو بعلت دستکاری پلاک

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام بنده راننده اسنپ هستم و چندروز پیش بخاطر ترددشبانه کرونایی چهارصدهزارتومان جریمه شدم که بعدش اعداد پلاک را تغییر دادم الان کلانتری منو گرفته وماشین را پارک فرستاده و من را ازاد کرده پرونده رو فرستادن دادگاه الان بنظرتون برم دادگاه قاضی منو حبس یا بازداشت میکند؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم اگر اقرارنموده اید که اسنپ بوده و جهت جریمه نشدن باشد ..محکوم به جریمه نقدی حدودا 500 هزارتومان خواهید شدحبس نخواهید شد