29 اسفند 1401

از بین رفتن طحال در تصادف رانندگی

دسته بندی : حقوقی | مطالبه دیه
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

در تصادف رانندگی بعلت پارگی طحال شکمم کامل باز شده توسط دکتر طحالم خارج شده ماهیچه های شکمم ازهم فاصله گرفتن وفضای پوچ بین ماهیچه راست شکمی ایجاد شده آیا دیه ی به آن تعلق میگیرد چون باید دوباره جراحی کنم که ماهیچه ها به هم وصل شوند نزدیک دوسال از تصادفم میگذرد پرونده پزشکی قانونی بسته شده ولی دادگاه هنوز. حکم تعیین نکرده

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی به احتمال زیاد بله ارش تعلق میگیرد . سلامت و سربلند باشید