کلاهبرداری و طرح دعوی پس از چندین سال

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام‌پرونده بدهکاری به چن مغازه برام درست کردن و بدهی مربوط به سال ۹۲و۹۳ میباشد و پرونده به جرم کلاهبرداری اگاهیست ایا با گذشت ده سال میتوانند ادعا کنند به نرخ روز طلب را میخواهند؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی اگر تاکنون اقدامی صورت نگرفته مشمول مرور زمان میشود مگر اینکه مانعی وجود داشته باشد که پس از رفع مانع می‌توانند اقدام نمایند . سلامت و سربلند باشید