شکایت به جرم توهین

دسته بندی : کیفری | توهین
نازنین نبی زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام امیدوارم که حالتون خوب باشه، سال نو مبارک. ببخشید من یه دایی خیلی بی عرضه دارم 😂 که زنش داره طلاق می گیره، خونه هم نداره رفته مسافرت دختر هاش را انداخته گردن ما. مامان من به خاطر ایشون با من خیلی بدرفتاری کرد منم عصبانی شدم به دایی ام پیام دادم گفتم مگه مسافرت خواستنت؟؟؟ دوباره زندگی مون را توی سال نو هم خراب کردی، اون هم با کمال پررویی برداشته پیام داده فحش و بدوبیراه که من می رم شکایتت را میکنم پیامت را نشون میدم. من راستش جوابش را ندادم و الان حالا که منم ازش پیام دارم، یعنی می تونه کار خاصی بکنه؟؟؟ این خودش صلاحیت نداره، اعتیاد هم داره، میخوام که اگر می تونم اقدام خاصی بکنم برای پیشگیری لطفا راهنمایی ام کنید. خیلی ممنونم از لطفتون.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر متن ارسالی از طرف شما فاقد کلمات توهین آمیزاست پس قابل پیگیری نیست اما اگر ایشان توهینی با الفاظ رکیک به شما نمودند قابل پیگیری از طرف شماست اگر هردو نسبت به هم الفاظ رکیک به کار برده باشید جزای نقدی برای هردو نفر در نظر گرفته میشود