فسخ معامله به دلیل تخلف از تعهدات قراردادی

دسته بندی : حقوقی | فسخ معامله
لیلا شیروانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خوبین وقت بخیر بنده یه ملک فروختم به مبلغ یک میلیارد و صد میلیون خریدار مبلغ یک میلیارد رو به بنده داده صد تومن رو نگه داشته برای تسویه بعد از انتقال سند بنده بعد از دریافت مفاصا حساب شهرداری متوجه شدم ملک سیصد میلیون بدهی داره به شهرداری و امکان انتقال سند وجود نداره یه قولنامه دستی بین خودمو نوشته بودیم و در اون حق پشیمانی نوشته ام میتونم معامله رو فسخ کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

کاربر محترم سلام در صورتی که تخلف از شروط قراردادی محسوب شود،و زمان معامله مطلع نبودید ،معامله قابل فسخ خواهد بود و حق پشیمانی دیگر وجاهتی ندارد چون علت فسخ از ناحیه شما نبوده.