طرح دعوی توهین و تهدید از طرف ثالث

دسته بندی : کیفری | تهدید
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

اگر‌ دو شخص الف و ب بالای سن قانونی 18 سال باشند، شخص الف به شخص ب در پیامک اس مس توهین و تهدید کند، و تهدید هم این باشه ( اسممو نگیر وگرنه زندگیو با خاک یکسان می کنم و روزگارتو سیاه می کنم) اما دیگر شخص ب در قید حیات نباشد، پدر مادر شخص ب می تواند از شخص الف به دلیل توهین و فحاشی و تهدید شکایت کنند؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی خیر جرم توهین و تهدید از جرایم قابل گذشت است و شخصی که مورد توهین قرار گرفته خودش باید ،نسبت به طرح دعوی اقدام نماید ،و فی الحال که شخص در قید حیات نیست دعوای پدر و مادر آنها مسموع نیست . سلامت و سربلند باشید