30 شهریور 1400

مزاحمت از طریق فضای مجازی

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من زن دوم هستم قبلا زن اول به جرم توهین شلاق گرفته که اونو با پول گرفته به جرم تهدید هم نباید دور بر من بیاد زندان داره در طول مدت 4سال
الان این خانمه برای پسرم از اکانت فیک پیام میده که رابطه کنیم
پسرم 17سالشه ادرس خونه رو بده فلان
ایا میتونم از خانم شکایت کنم یا نه

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام هر شخصی ادعای نماید باید اثبات کند اگر میتوانید اثبات نماید شکایت کنید ولی بهتر است مدارک بیشتری از وی جمع اوری کنید سعی کنید از وی شماره تماس بخواهید تا از ان طریق شکایت نمایید