رسیدگی به مراجع انتظامی و شکایت

دسته بندی : کیفری | سرقت
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. وقت بخیر . من یک خودرو جیپ کاام خرید کردم برای تعویض پلاک به راهنمایی و رانندگی مراجعه کردم. پلیس اعلام کرد هم شماره شاسی و هم شماره موتور دستکوب است و من هیچ اطلاعی نداشتم الان نامه زده که باید بری مشهد چون پلاک برای مشهد هست . حتما باید به مشهد برم یا پلیس آگهی استان خودم میتونم انجام بدم. یا صرفا جهت اذیت کردن این کارو انجام داده . نامه رو هم ثبت کرده برای مشهد دوباره میشه نامه رو عوض کنه یا دیگه کاری نمیشه کرد. ممنون از راهنمایی شما.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما باید به مرجع معرفی شده توسط نیروی انتظامی مراجعه نمایید چرا که احتمال دارد خودرو مفهوم مورد نظر مسروقه بوده یا اقدامات مجرمانه در آن محل واقع شده و تحقیقات در آنجا در حال رسیدگی است