ضرب و جرح عمدی ، تهدید

دسته بندی : کیفری | آدم ربایی
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام بنده ۱۹ سالمه ودرتاریخ ۱۴دی ماه طی یک جروبحث باپدرم شبانه توسط افرادی بازور شوکر وی رابه کمپ‌ بدون مجوز برده وبعد از۳هفته مرا باگرفتن امضا رها کرده و۲روزبعد توسط پدرم همان افرادمرا دوباره به کمپ برده وطی ضرب شتم مرا‌ول کرده وحالا‌ مرا تلفنی تهدید جانی میکنند می خوام شکایت کنم وحق‌ خود رابگیرم چه باید کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما میتوانید از طریق شکایت کیفری در خصوص توقیف غیرقانونی آدم‌ربایی تهدید و ضرب و جرح عمدی از مرتکبین شکایت نماید و پدر شما در صورتی که دستور این امور را داده باشد در حکم معاونت در جرم است