30 شهریور 1400

مطالبه وجه چک و تاخیر

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام از سال 96تا1400ازیکی ازادارات شکایت کرده ام ومحکوم به شده اند که مبلغ طلبم که293میلیون بوده را 718میلیون پرداخت کنن ولی یک سال ونیم مهلت داده اند وحال ان محلت تمام شده ایا میتوانم این یک سال ونیم راهم تاخیر وتادیه بگیرم

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم وقتی از طریق دادگاه زمان مشخص شده باشد دیگر خسارت تاخیر تعلق نخواهد گرفت تاخیر زمان بیشتر از یک سال و نیم سال قابل مطالبه میباشد یعنی اگر یک ماه از مهلت بگذرد شما ان یکماه را میتوانید تاخیر بخواهید