تنظیم دادخواست مطالبه وجه

دسته بندی : حقوقی | پولی وبانکی
امین فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر من کارمند بانک هستم ی انتقال بین بانکی اشتباه انجام دادم وقتی هم متوجه شدیم طرف مقابل پول رو استفاده کرده بود و الان هرچی باهاشون صحبت میکنیم که خودش پول رو برگردونه که دیگه شکایت نکنیم حاضر نیس بده یعنی نداره که بده الان چی میشه؟؟ باید چیکار کنیم؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام دادخواست مطالبه وجه علیه ایشان مطرح نمایید دادگاه صالح محل اقامت وی است بدوا تقاضای توقیف اموال نیز بخواهید