الزام به تنظیم سند رسمی و....

دسته بندی : حقوقی | مطالبه خسارت
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من یک واحد آپارتمان خریداری کردم و مقرر شد فروشنده در یک تاریخ مشخص پس از آماده شدن سند آن را انتقال دهد من در اون تاریخ عدم حضور در محضر را گرفته و پس از حدود ۱سال و نیم شکایت کردم و قاضی اون رو محکوم کرد و خسارت دیرکرد را تا اون تاریخ مشخص کرد.اکنون اعتراض زده که ملک ر و با قیمت کارشناسی به من عودت دهید آیا قاضی همچین چیزی رو قبول میکنه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام و احترام کاربرگرامی خیر دادگاه صرفا در حدود موضوع خواسته رسیدگی می نماید و صرف نظر از آن مطابق قانون پیش فروش آپارتمان ها شما مالک ملک بوده و سازنده صرفا تحت شرایطی حق فسخ معامله را دارد. موفق باشید