فسخ معامله و منافع متصل و منفصل

دسته بندی : حقوقی | فسخ معامله
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با عرض سلام وخسته نباشید بنده خانه ای را باخانه ای نیمه ساز معاوضه کردم و الان که خانه نیمه ساز را تکمیل کردم خریدار خانه بنده مدعی شده که خانه ای که به وی فروختم در طرح عمرانی شهرداری میباشد و خواهان فسخ معامله میباشد لذا بنده با توجه به ساخت خانه و تکمیل کردن دو طبقه متحمل هزینه های سنگینی شده ام و آیا نامبرده میتواند نسبت به فسخ معامله اقدام نماید وتکلیف هزینه هایی که بنده انجام داده ام چه میشود و لازم به ذکر است که در قولنامه ذکر شده است که معامله با علم و آگاهی کامل طرفین انجام شده است،

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام و احترام کاربر گرامی درصورت تایید فسخ معامله هریک از ثمن و مثمن به مالکیت مالک اولیه برمیگردد ولیکن جنابعالی می توانید هزینه های تعمیر و ... مطالبه نمایید. موفق باشید