31 شهریور 1400

مطالبه وجه واریزی به حساب

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من 4 سال پیش با دختری در قم از طریق اینستا گرام آشنا شدم و قرار شد ازدواج کنیم در این مدت 4 سال من بخاطر اینکه عاشقش بودم هم واسش چیز خریدم و هم به او پول دادم و ب حسابش ریختم تا اول شهریور ک کات کرد و گفت دیگه منو نمیخاد من پرینت گرفتم بغیر از لباس و چیزای دیگه ک واسش تهیه کردم 48 میلیون تومان ب حسابش واریز کردم حالا تصمیم دارم لا اقل وجه 48 میلیون رو زنده کنم آیا امکانش هست و اینکه باید از طریق قم اقدام شود یا شیراز ک من هستم می‌شود اقدام کرد

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام درود کاربر محترم شما می توانید دادخواست مطالبه وجه مبالغ واریزی به حساب شخص مرد نظرتان را در محل اقامت خوانده مطرح کنید و به این موضوع که مبالغ به عنوان قرض داده شده اشاره کنید ضمنا از طریق دفاتر خدمات قضایی شیراز میتوانید دادخواست خود را ثبت کنید در صورت نیاز می توانید از مشاوره تلفنی استفاده نمایید موفق باشید