مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید
حدود یکسال پیش برای یکی از دوستان یه دوطبقه ۲۰۰ متری رو کامل باسازی کردم و حدود ۵ درصد از کار مونده بود به دلیل عدم پرداخت پول کار رو تعطیل کردم و طرفم رفته بدون هماهنگی استاد دیگری اورده و کار رو تموم کرده و پول منو پرداخت نکرده و شکایتش کردم
میخواستم بدونم بعد یه سال خورده ای که از کار گذشته و پول بی ارزش شده
مبالغ به روز حساب میشه
یا همون طلب رو پرداخت میکنه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام و احترام کاربر گرامی مبلغ خواسته همان مبلغ موصوع قرارداد می باشد اما میتوانید خسارت تاخیر دیه را نیز از تاریخ تقدیم دادخواست مطالبه نمایید. موفق باشید