پرداخت حقوق به نرخ روز

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر. من حدود دو سال واسه موسسه ای محتوای متنی تولید می کردم. هیچ قراردادی ننوشتیم چون تازه کار رو استارت زده بودیم. الان که می خوایم حساب کتاب کنیم، هزینه من رو به نرخ 2 سال پیش محاسبه میکنه. با توجه به تورم و تاخیر در پرداخت مگر نباید به نرخ روز محاسبه بشه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام و احترام کاربرگرامی اولا روابط کاری تابع قرارداد فی مابین حتی به صورت شفاهی و قانون کار می باشد .مطالبه خسارت تاخیر صرفا از زمان مطالبه رسمی (ارسال اظهارنامه و یا تقدیم دادخواست ) محاسبه می گردد. درصورتی که حقوق تعیینی کمتر از میزان قانون کار می باشد از طریق اداره کار علیه ایشان طرح شکایت نمایید. موفق باشید