رد مال ناشی از کلاهبرداری به نرخ روز

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
لیلا شیروانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با عرض سلام در مهرماه 1392 برای کارهای انتقالی دانشگاه دخترم 20 میلیون تومان به آقایی دادم اما متاسفانه ایشون به جرم کلاهبرداری دستگیر شدن وثیقه گذاشتن داداگاه قزوین وثیقه ها ایشون رو میخوان آزاد کنند تقاضای پرداخت به نرخ روز دارم دفتر خدمات قضایی گفتن بانک مرکزی 210 میلیون حساب کردن اما برای رسیدگی باید 7 میلیون به بانک مرکزی پرداخت کنم تا همکاری کنند لطفا بفرمایید روند تاخیر در تادیه همینطوره

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

کاربر محترم سلام سوال شما ابهام دارد،آیا در پرونده ی کلاهبرداری محکوم به رد مال به نفع شما شده اند؟یا به صورت جدا مطالبه نموده اید؟