مجازات جرایم افترا و قذف ...

دسته بندی : کیفری | افترا
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
چندماه پیش من بایکی ازفامیلامون دعوام شدوطبق بی احترامی هایی که اون به من کردمنم بهش تهمت رابطه نامشروع زدم و خطاب کردم که بچش برای کس دیگه ای هست حالا اون ازم شکایت کرده و شاهداشم شهادت دادن و اردیبهشت اولین دادگاهیمونه میخواستم بدونم چه حکمی ممکنه برام صادربشه و چه جرمی داره

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام و احترام کاربر گرامی به موجب بند ج ماده ۱ قانون کاهش مجازات حبس تعزیری مجازات جرم افترا جزای نقدی درجه ۶ ( شش الی بیست و چهارمیلیون تومان) و مجازات جرم قذف ۸۰ ضربه شلاق می باشد. موفق باشید