مطابه وجه حقوقی و عدم آدرس

دسته بندی : حقوقی | پولی وبانکی
امین فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید من ناخنکارم و سه تا از مشتری هام خدمات انجام دادن و پولشونم پرداخت نمیکنن چیزی حدود ۷۰۰میشه چجور اقدام کنم فقط شماره تماس ازشون دارم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

با سلام دادخواست مطالبه وجه علیه ایشان مطرح نمایید چتانچه شماره تلفن ثبت در سامانه ثنا باشد دفتر خدمات قضایی ادرس را وارد خواهد نمود