31 شهریور 1400

تهمت و افترا مسئول نظامی

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام اگر در گزارش یک مسئول نظامی ذکر شود که با توجه به تشخیص پزشک متخصص فردی دچار بیمار روانی است ولی در حالی که اصلا اینگونه نبوده و تشخیصی برای آن فرد گذاشته نشده با دلیل و سند و مدرک هم بتوان اثبات کرد که گفته ی آن مسئول کذب است میتوان به دلیل ارائه گزارش خلاف واقع از آن فرد شکایت کرد؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم میتوانید باعنوان گزارش تخلف واقع وکذب و سوءاستفاده از عنوان و مسئولیت از وی در دادسرای نظام شکایت نمایید