اعلام جرم کلاهبرداری و....

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام شبتون بخیر . ببخشید خاستم بپرسم اگر از جرم کسی مبنی بر دزدی یا کلاه برداری با خبر باشی و بخای طرف رو به پاسگاه معرفی کنی و یه سری مدارک هم علیه او داشته باشی. میشه اقدام کرد و پاسگاه او رو بازداشت کنه ؟ چون باید مطمین باشم که بازداشت میشه اگر نشه کینه توزی میکنه و برامون دردسر درست میکنه . اون طرف خاهرمه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام و احترام کاربرگرامی۱_ جرم کلاهبرداری از جمله جرائم عمومی است وقت ملاقاتی با دادستان دریافت و کلیه اسناد و مدارک به ایشان ارائه گردد.۲_ صرف طرح شکایت و یا اعلام وقوع جرم توسط اشخاص موجب بازداشت متهم نمی گردد و حتی در روند رسیدگی بنا به نظر قاضی رسیدگی کننده قرار تامین وثیقه، کفالت و یا بازداشت موقت تعیین می گردد. موفق باشید