07 خرداد 1401

ربایش کودک و اقرار به آدم ربایی و فروش آن به دیگری

دسته بندی : کیفری | آدم ربایی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ، جوان ۲۰ساله ایی با ورود بدون اجاز به منزل همسایه قدام به ربودن پسربچه ۳ساله خانواده میکنه و آن را به یک خانواده خارج از کشور میفروشه و براساس تحقیقات دادسرا متهم به بزه خود اعتراف نموده و دادیار کیفرخواست صادر کرده طبق ماده621 قانون مجازات اسلامی محکوم نموده ...سوال بنده آیا مجازات متهم فقط همین است و درصورت پیدا نشدن پسر بچه، متهم به مجازاتی همچون قصاص محکوم نمیشه؟...باتشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ اولا؛ دادگاه حسب ارتکاب جرم توسط متهم، مجازات قانونی را درخصوص مجرم صادر و لحاظ نموده است و مجازاتی بیش از آنچه صادر و اجرایی گردیده، متصور نمی باشد، مگر اینکه موارد ارتکاب تعدد جرایم و یا علل مشده جرم بغیر از آنچه مورد حکم واقع گردیده، بعـدا احراز و اثبات گردد.. دوما؛ اصـولا در موضـوع مطـروحه، قصاص موضوعیت ندارد.. سـوما؛ بدون شک ضابطین قضایی با دستور مرجع قضایی، پیدا کردن کودک و بازگشت آن به خانواده اش را بطور مستمر در دستور کار خود داشته و عنداللزوم از طریق اینترپل درخواست استرداد کودک به حانواده اش تا حصول نتیجه انجام می گیرد..