01 مهر 1400

برای تهدید و افترا چکار باید کنم ؟

دسته بندی : کیفری | تهدید
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام یک نفر توی اس ام اس منو تهدید کردن به افشای اخلاقی. میگن که پسرعمشون به گفته خودشون معاون وزیر اطلاعاته و شماره منو به ایشون دادن تا کثافت کاریای اخلاقیتو دربیارن و بیان ببرنت که خنده از لبت بره. سوال من اینه که میشه برای یک نفر از طریق آشنا توی این ادارات پرونده سازی کرد؟و اینکه ایشون الان از سمت یه مقام دولتی برای تهدید من استفاده کردن این جرم میشه برای ایشون؟من اگه بخوام شکایت کنم بابت اوردن سمت معاون وزیر میتونم به وزارت اطلاعات مراجعه کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

سلام کاربر محترم اولا به هیچ وجه افراد ذیسمت در ادارات یا حتی اطلاعات در چنین موضوعاتی وارد نمی شوند مگر با دستور قضایی ثانیا اگر اثبات شود اطلاعات محرمانه اشخاص توسط شخص یا اشخاص شاغل در ادارات فاش شده قابل تعقیب کیفری هستن ثالثا بنظر می‌رسد این شخص قصد آزار روحی دارد و اگر تهدید از طریق پیامک باشد شما می توانید از طریق دادسرا محل علیه وی طرح دعوی نمایید