01 مهر 1400

کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام یک کلاهبردار پیرمرد است از استان گلستان کلاهبرداری میلیاردی کرده است به اسم یک کارتن خواب دسته چک گرفته بود و خودشو به اسم کارتن خواب معرفی میکرد الان هم کارتن خوابه دستگیر شده هم پیرمرده و حکم زدن برای پیرمرده که مشارکت در کلاهبرداری در صورتیکه پولهارو همه اش خودش برده و خورده میخاستم ببینم با این حکم مشارکت در کلاهبرداری هم برای مالباختگان پول میشه و رد مال زده میشود؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم وقتی صحبت از کلاهبرداری میلیاردی میشود طرف چطور میتواند ادعا نماید این مقدار پول را خورده است باید از قاضی بخواهید حساب گردش متهم و اطرافیان درجه یک را بررسی نماید