01 مهر 1400

کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام یک کلاهبردار پیرمرد است از استان گلستان کلاهبرداری میلیاردی کرده است به اسم یک کارتن خواب دسته چک گرفته بود و خودشو به اسم کارتن خواب معرفی میکرد الان هم کارتن خوابه دستگیر شده هم پیرمرده و حکم زدن برای پیرمرده که مشارکت در کلاهبرداری در صورتیکه پولهارو همه اش خودش برده و خورده میخاستم ببینم با این حکم مشارکت در کلاهبرداری هم برای مالباختگان پول میشه و رد مال زده میشود؟

پاسخ کارشناس حقوقی :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

بااحترام کاربر محترم وقتی صحبت از کلاهبرداری میلیاردی میشود طرف چطور میتواند ادعا نماید این مقدار پول را خورده است باید از قاضی بخواهید حساب گردش متهم و اطرافیان درجه یک را بررسی نماید