مجازات تهمت و افترا در قانون

دسته بندی : کیفری | افترا
ام سلمه شمس ناطری
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام دختر عمه ی من به من تهمت زده و مطمئنم نمیتونه ثابت کنه چون اصلا همچین چیزی وجود نداشته میخوام بدونم مجازاتش چیه🙏🏻

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام. بستگی دارد که شامل قذف شود یا خیر . در صورتی که افترا باشد(نسبت دادن جرم به شخصی بدون اینکه بتواند آن جرم را ثابت کند) مجازات افترا جز در مواردی که‌ موجب حد است به جزای نقدی درجه شش محکوم خواهد شد.