اثبات توهین و فحاشی ...

دسته بندی : کیفری | توهین
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام در یک بحث مرد همسایه ما به من و مادرم فحاشی کرد و اومد سمت ما دو یا سه بار که کتکمون بزنه ، من زنگ زدم ۱۱۰ و این صورتجلسه شد ، همسایه طبقه اول هم شاهد بود ولی فکر نکنم شهادت بده . برای پیگیری شکایتم آیا نیاز به اثبات دارم ؟ باید چه کاری انجام بدهم ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام و احترام کاربرگرامی قطعا اثبات هر ادعایی برعهده مدعی است و می بایست ادله اثبات آنرا به دادگاه ارائه نماید. موفق باشید