01 مهر 1400

دیات در اثر صدمه در محل کار

دسته بندی : کیفری | دیه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام
من به مدت یک هفته به عنوان نیروی پروژه در پتروشیمی مشغول به کار بودم. و دچار حادثه کاری (شکستگی انگشت) شدم. پس از طرح شکایت و دادگاه اینک دادنامه برای من ارسال شده و تنها مبلغ دیه انگشت آمده و هیچ مطلبی مبنی بر طول درمان من که سه ماه به گفته پزشکی قانونی بطول انجامید نیامده است.
میخواستم بدانم چگونه میتوان پیگیر این موضوع شد؟ درحالی که در قسمت اعلام جرم عمومی شرکت 18 میلیون جریمه به اداره کار باید بپردازد اما به غیر از مبلغ دیه هیچ اشاره ای به سه ماه طول درمان من نشده.
ممنون میشوم راهنمایی کنید

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم میتوانید به رای صادره اعتراض و با تنظیم لایحه طول مدت درمان را نیز ذکر نمایید