01 مهر 1400

نحوه اثبات خیانت ازطریق پیامک

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
اعظم عسگری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام در چه صورت شوهر یک زن میتواند از زنش بخاطر خیانت شکایت کند چگونه می تواند اثبات کند ..آیا اگر فقط پیام زنش با آن مرد غریبه رو داشته باشه کافیه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام خیانت کردن جزو جرایمی است که قانون مجازات ، آن را جرم دانسته و در صورتی که شاکی خصوصی نداشته باشد و یا شاکی رضایت دهد نیز مجازات فرد خیانت کار اجرا خواهد شد . طبق قانون ، هرگاه زن و مردی که بین آن‌ها علقه زوجیت نباشد مرتکب روابط نامشروع یا عمل منافی عفت غیر از زنا از قبیل تقبیل یا مضاجعه شوند ، به شلاق تا 99 ضربه محکوم خواهند شد . در صورتی این حکم اجرا می شود که فرد شاکی بتواند خیانت همسر خود را به اثبات برساند . داشتن عکس و یا اسکرین شات از پیام های همسر می تواند از جمله نشانه های خیانت برای ارائه به قاضی باشد اما نمی تواند به تنهایی برای اجرای حکم قاضی کافی باشد و تنها راه اثبات ، دستور قاضی برای گرفتن پرینت مکالمات است . در صورت عدم اطمینان از خیانت بهتر است اقدام به شکایت نکنید چون در صورتی که نتوانید آن را به اثبات برسانید به جرم افترا محکوم خواهید شد .