02 مهر 1400

جرم انتشار عکس درفضای مجازی

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام ببخشید حدود سه سال پیش با دختری دوست بودم
بعد از یک سال رابمون تموم شد
و چند ماه پیش که ازدواج کردم اون دختر با اکانتایی که واسه خودش نبود یعنی شماره مجازی بهم پیام میداده تا زندگیمو خراب کنه بعد منم بخش گفتم بیچارت میکنم
منم چون از قبل عکساشو داشتم و مخاطبین تلگرامشو داشتم تمام چتاش با دوس پسراش و عکساش رو واسه مخطبینش فرستان واسه پدر مادر بردادر و کل مخاطبینش و
منم این کارارو با شماره مجازی انجام دادمو اون خانوم از دستم شکایت کرده وپلیس فتا از طریق شمارمو پیدا کرده ک به نام دامادمم هست
الان پای اونم گیرهالان من باید چیکار کنم؟؟
حکمم چیه؟
و اینکه منم میتونم از دستت شکایت کنم بابت فیلم های غیر اخلاقی ک برام میفرستاد؟
ویس تصویری از لخت خودش
با گرفتن یه وکیل خوب میتونم کاری بکنم؟
با تشکر

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم درصورت اثبات موضوع مطروحه نسبت به جنابعالی طبق ماده ۱۶ و۱۷جرایم رایانه ای محکوم به حبس خواهید شد .بهتر است در این زمینه جهت دفاع از خود با وکیل حاضر شوید