02 مهر 1400

عدم ایمنی در کار ساختمانی

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام . خانه 5 طبقه در کنار خانه قدیمی ما در حال ساخت و ساز بوده که بعلت جوشکاری و افتادت تیکه های براده جوشکاری باعث سوراخ شدن لوله گاز ونشتی و سپس آتش گرفتن شده که با اقدام به موقع همسایه ها از فاجعه جلوگیری شده و میخوام ازشون شکایت کنم . لطفا راهنمایی کنید . ممنون

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم با توجه به توضیحات شما بدوا باید استشهادیه تنظیم نمایید و سپس از طریق مراجع قضایی اقدام به مطالبه خسارت نمایید