07 خرداد 1401

شکایت سرقت و انکار سارق

دسته بندی : کیفری | سرقت
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر . حدودا ۳ماه پیش گوشی و کیف مدارک که داخلش طلام بود توی بازار ازم زدن که بعد از کلی رفت و امد و شکایت و ردیابی دزد گوشی رو پیدا کردیم و گوشی و تحویل داد اما منکر دزدی شده و گفته فقط گوشی و پیدا کرده و طلاها(دستبند و انگشتر) دست ایشون نیست و توی ابلاغیه متوجه شدم که وکیل هم گرفتن و آذرماه دادگاهی داریم . نظر شما چیه راجعبه این پرونده ؟ اگه منکر دزدی بشه من مقصر میشم ؟میتونه اعاده حیثیت کنه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ با توجه به توضیحات شما مبنی بر ردیابی و پیدایش بخشی از اموال مسروقه از جمله، گوشی مسروقه در نزد متهم،، در چنین مواردی بایستی از قاضی دادگاه بخواهید مظنون و متهم سرقت را به دایره پلیس آگاهی ارجاع، تا تحقیقات فنی و پلیسی از ایشان بعمل آید، و با توحه به پیدایش بخشی از اقلام در نزد ایشان،، صرف انکار وی دلیل بر برائت وی نمی باشد.، ضمن شما نیز در مقام شاکی، بایستی دلایل و مدارک کافی دال بر توجه به ایشان ابراز و ارائه نمایید.. در صورت نیاز جهت راهنمایی بیشتر، با هماهنگی از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید..