02 مهر 1400

اشتباه متصدی بانک را چطور جهت وضعیت چک برگشتی رفع نمایم

دسته بندی : حقوقی | پولی وبانکی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام، وقت بخیر،
جناب، من چک به دوستم دادم به مبلغ ۲میلیون و ۶۰۰ هزارتومن، به تاریخ ۱۴۰۰/۰۶/۲۲،
وقبل از این تاریخ به دوستم گفتم، چک رو از بانک کشاورزی واز کلر بردار، اون هم این کارو کرد، بهش گفتم ۲۳ چک رو ببر وصول کن،
من هم که خیالم راحت بود که چک دستش هست، روز ۲۲ چک برگشت خورده بود،
رفتم به بانک، گفتم، چرا این چک برگشت خورده،
گفت، اشتباه از ما بوده ببخشید، گفتم، حساب منو خراب کردید، من این همه حساس بودم، خلاصه معذرت خواهی کرد، الان من باید چیکار کنم که سابقه ام رو از وضعیت زرد به سفید منتقل بدم؟؟؟
ممنون

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم از بانک مقصر بخواهید با ارسال نامه ای به بانک مرکزی وضعیت چک رابه سفید بازگرداند