02 مهر 1400

عدم همکاری همسایگان را چگونه پیگیری کنم

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام.من طبقه ۴ از ساختمان ۴طبقه ساکن هستم که ۶ واحدی هستش.سقف پشته بام نم داده که ۳ تا از واحها مبلغ ایزوگام رو دادن ۳واحده دیگه نمیدن..می خواستم ببینم چیکار باید بکنم اگر شکایت هم کنم چقدر زمان میبره و آخرش چی میشه.مراحلش چیه.ممنون

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم با مدارک و فاکتور و تنظیم استشهادیه از همسایگانی که مبلغ را واریز نموده اند علیه واحدهای که همکاری ننمودند با عنوان مطالبه وجه از طریق شورای حل اختلاف اقدام نمایید .پرونده در مدت بسیار کم رسیدگی خواهد شد و شما نیز به وجه مورد نظر میرسید .