09 خرداد 1401

تمدید قرارداد اجاره مسکونی در ایام کرونا

دسته بندی : حقوقی | تخلیه
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وخسته نباشید قرارداد اجاره نامه منزلم تمام شدوبطورشفاهی برای سال دوم تمدیدنمودم وحالا بازهم قرادادشفاهی تمام شده آیامطابق قانون کرونامیتونم درخواست تخلیه کنم یا اتوماتیک تمدیدمیشه شروع قراداد اول ۸/۶/۱۳۹۸ است باتشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ با توجه به دسـتورالعمل صادره به مراجع قضـایی، درخواست صـدور حکم تخـلیه از سوی موجر،، صـرفا در موارد استثنایی چون ۱- فروش قطعی ملک ۲- نیاز شخصی مالک جهت سکونت ۳- تخلف مستاجر از شروط ضمن عقد و عدم پرداخت اجاره،، صادر می گردد،، در غیر از موارد مذکور دسـتور و حـکم تخـلیه صادر نمی گردد و بایستی قرادادهای اجاره در تهـران و کلانشهرها با افزایش حداکثر ۲۵ و در شهرستانها با ۲۰ درصد تمـدید خواهد شد.. بهـتر است عدم تخـلیه و تمـدید مورد اجاره را از طریق اظهارنامه به اطلاع موجر برسانید..