03 مهر 1400

اعمال ماده ۴۷۷ دیوان عالی کشور

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

پرونده من بعد از سیر طبیعی قضایی به واحد اجرای رای ارسال شد دادستانی با سواستفاده از ماده ۴۷۷ پرونده را به دادستانی برده و در انجا با پرونده سازی و سند سازی مقدمات را به گونه ای فراهم کردند که رای در دیوان عالی کشور به نفع طرف مقابلم صادر گردد در این مورد چکار میتوانم انجام دهم

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام درود کاربر محترم دیوان عالی کشور بدون بررسی دقیق پرونده حکمی را نقض نمی‌کند پرونده شما مجددا مورد بررسی در دادگاه هم عرض قرار می‌گیرد می توانید مجددا حکم را به نفع خود تغییر دهید موفق باشید