09 خرداد 1401

مطالبه اجرت المثل ایام تصرف

دسته بندی : حقوقی | اجرالمثل ایام تصرف
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر
من و مادرم در خانه ای که از پدر مرحومم به ما به ارث رسیده زندگی میکنیم. بقیه خواهر و برادرانم راضی هستند که ما در این ملک زندگی کنیم.
اما چنانچه هر کدوم از اونها در هر زمانی در آینده به هر علتی ابراز نارضایتی کنه می‌تونه درخواست اجرت المثل ایام تصرف برای این مدتی که ما در این خانه داریم زندگی میکنیم رو بده؟
رضایتی که الان دارن برای زندگی ما در این خانه کاملا شفاهی هست.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ رضایت سایر وراث برای سکونت شما در حانه موروثی؛ حکایت از رضایت ضمنی وراث بوده و نافذ و معتبر می باشد،، فلـذا برای جلوگیری از هر گونه ادعای بعدی در آینده در اینخصوص؛ بهتر است رضایت وراث در حضور چند نفر شهود مکتوب گردد تا در آینـده، هر گونه ادعای بعـدی را از آنان سلب و ساقط نماید..