حمل دارو های بدون مجوز

دسته بندی : مواد مخدر | سایر دعاوی
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

برادرم راننده شخصی بود که تو قرص لاغری بود ب برادرم میگه پودر ببر منزل خانمت کپسول پر کنه کمک خرجی و گفته بودن گرمیجاته . ۸ کیلو پودر منزل برادرم بودآقا دستگیر شدن و اعتراف کردن پودر برای خودشون بود برادرم با وثیقه آزاد شدن آیا برادرم تبریه میشود .واینکه قرص لاغری حکم و قانون مشخصی دارد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

با سلام نگه و تولید دارو های لاغری بدون مجوز جرم و دارای مجازات کیفری میباشد