05 مهر 1400

عدم مراجعه به کلانتری در رابط نامشروع

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

وقت بخیر. من با دوست پسرم تو ماشین گرفتند من دوساله در حال متارکه هستم و جدا از همسرم زندکی میکنم. کارت شتاسایی تحویل ندادم و فقط گوشیم دادم گشت. میخان بدونم اگه دنبال گوشیم نرم مشکل حل میشه.

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم شما میتوانید جهت اخذ گوشی خود به کلانتری مراجعه نمایید گرفتن تلفن همرا توسط مامور تخلف است .علی الحال درصورت عدم مراجعه مشکلی برای شما ایجاد نخواهد نمود مگر شماره تماس و یا ادرس شما را داشته باشند که دراین صورت پرونده به دادسرا ارجاع وبرای شما پیامک سپس مراحل بدون حضور شما رسیدگی خواهد شد