05 مهر 1400

دریک رابطه از طرف مقابل تهدید و سوء قرار گرفتم

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من یه خانم مطلقه هستم 28سالمه دو سال پیش رفتم تو کار ضایعات یه اقای تو خیابون از من خوشش اومد جلو بهم شماره داد شمارمو گرفت بهم گفت حیف شماس من بهت کمک میکنم بالاخره بعد چند مرتبه آشنایی منزل مادرم خودشون به خواست خودشون اومدن هی به من میگفتن شما با من باش بهت کمک میکنم وضع و اوضاع منم دیدن ماشین پیکان وانت قسطی خریده بودم هیچی نداشتم تو خیابون اشغال جمع میکردم این آقا مبلغی پول برای من خرج کردن در قبالش هر درخواستی از من داشتن اجرا کردم منو به باغ شخصیشان بردن و هم خوابی کردن بتمن از روی زرنگی تو پیامکاشون بعضی وقتا مینوشتن این پولا قرضی هست ولی به خودم میگفتن سر به سرت گذاشتم شوخی مردم بخاطر اینکه منو برای خودشون نگه دارن بعد از مدتی برای من خواستگار اومد موقعیتش خوب بود جواب دادم حالا بعداز یه سال و نیم این آقا مزاحم من و مادرم میشن میگن میرم شاکی میشم تهدید میکنن میگن پارتی دارم هم تو دادگاه هم تو پاسگاه ابروتو جلو خانواده ی شوهرت میبرم میرم سیقه نامه ی جغثعلی درست میکنم که زن من بودی رفتی زن کسه دیگه شدی حالا آیا حرف این آقا میرسه من چیکار کنم

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم میتوانید با ارسال اظهار نامه به وی اعلام نمایید در صورت تهدید وسوءاستفاده از محاکم قضایی پیگیری خواهید نمود