05 مهر 1400

عدم مراجعه به کلانتری در رابط نامشروع

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

ممنون طرفم کارت ماشینش گذاشته . اون میخاد بره دنبال کارتش و احتمالا گفتن میفرستن دادگاه. و اون بگه که من دیگه از اون شب ندیده و اطلاعی نداره. من به هاطر شرایطم که در حال متارکم مجبورم بی خیال گوشیم بشم و اعلام سرقت کردم که گوشیم زدن. ولی واقعا میترسم. اگه ایشون برن دتلال کارتشون و بفرستنشون دادکاه کاری به من نداره؟ و اینکه ایا میتونن بفهمن تو دادگاه که من متاهلم. و پرونده های من تو دادگاه متوجه میشن؟ من اونشب فقط اسم و فامیلم دادم و شناره موبایل و کدملیم اخرش اشتباه دادم. اگه برام ابلاغ بیاد باید برم؟ میشه بهترین راه بهم بگید واقعا استرس دارم. دوسال با هیچ کس حرفم نزدم با ایشونم تازهداشنا شده بودم.

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم پرونده شما نیاز به بررسی بیشتر دارد خیلی از نکات وجود دارد باعث شود شما را پیدا نمایند .اگر خط بنام شما باشد و اینکه چطور و در کجا توسط مامور گرفته شده باشید و ... بهتر است از مشاوره تلفنی استفاده تا راهنمایی کامل شوید .