11 خرداد 1401

خرید طلا و عدم انجام تعهد در تحویل

دسته بندی : حقوقی | الزام به ایفای تعهد (مالی)
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

از یک بنکدار طلا در اسفند ۹۹ طلای خام خریدم اما به علت بالارفتن طلا از دادن طلا خودداری کرده و ما ۱۰۰ میلیون براش کارت کشیدیم آیا میتونه طلا رو نده؟فاکتور خرید ندارم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ به استناد فیش واریزی و اثبات وقوع بیع فیمابین؛ ابتدا با ارسال و ابلاغ اظهارنامه و در صورت عدم توفیق در تحویل،، با ثبت دادخواستی در دفاتر خدمات قضایی بطرفیت بابع، الزام خوانده به ایفای تعهد و تحویل مبیع مورد معامله را در دادگاه مطرح نمایید..