11 خرداد 1401

ساخت اکانت اینستاگرام غیرقابل ردیابی

دسته بندی : جرایم سایبری | هک
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و عرض ادب
میخواستم بدونم چگونه میتونم یک حساب در اینستاگرام ایجاد کنم که پلیس فتا نتونه اونو پیگیری کنه و صاحب اکانت رو پیدا کنه.

با شماره فرد دیگری میخوام اکانت رو بسازم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ سـئوال شما، سئوال حقوقی نیست،، در قاعده کلی؛ صـرفا تحت شرایط خاص امکان ردیابی اکانت اینستاگرام و یا تلگرام و یا همان ادله دیجیتال، توسط پلیس فتا وجود دارد.. چرا که تاکنون پرونده های زیادی در مورد مزاحمتهای ناشناس در شبکه های اجتماعی از جمله اکانت های فیک اینستاگرام و تلگرام در مراجع قضایی تشکیل شده است..