05 مهر 1400

ارتباط تلفنی عادی مصداق رابطه نامشروع است؟

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
با خانمی قبل از متاهل شدنش دوست بودم ...با شروع ازدواجم دیگه هیچ کاری به آن خانم نداشتم تا اینکه اون خانم قرار شد برای خانه ام کاغذ دیواری بیاورد و من پول به حساب آن خانم ریختم و خبر نداشتم متاهل شده ولی گویا متاهل شده بود همچنین چند تا پیام معمولی و روزه مره رد و بدل شده بود بین ما ..گذشت تا عید ۹۹ که من طبق عادت به همه مخاطبینم تبریگ عید گفتم و پیام برای ایشون هم رفته بود ..پارسال یه آقایی زنگ زد و خودش را شوهر این خانم معرفی گرد و گفت تو یا خانمم رابطه داشتی و من ازت شکایت میکنم و ...چند باری زنگ زد و من گفتم هیچ رابطه ای ندارم با خانومت و ..(ضمنا من سیم کارتم به نام آبجیم هست به نام خودم نبست)یکسال کاری نداشت بهم تا دوباره امسال شماره خانومم پیدا کرده و زنگ میزنه به خانمم و بهش گفته شوهر شما با خانمم رابطه داشته و ..وکیل گرفتم و دنیال دستگیریشم میخواستم بدونم چجوری میتونه ازم شکایت گرده باشه سر چی ؟؟کل داستان همینه ک گفتم خواهشا کامل راهنماییم کنین..یه خرده ترسانده منو و زندگیم خراب کرده

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام درود کاربر محترم با توجه به اظهارات شما و مدت بیش از یک سالی که از موضوع گذشته ایشان در صورت شکایت نیز نتیجه ای نخواهند گرفت همچنین شما نیز به دلیل آنکه با تماس هایی که با همسرتان داشته اند می توانید به عنوان مزاحمت تلفنی از ایشان شکایت کنید موفق باشید در صورت نیاز می توانید از مشاوره تلفنی استفاده کنید