سوال در خصوص نحوه دفاع در دادگاه کیفری

دسته بندی : کیفری | افترا
رضا احمدی ذیلان
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام فردی برام شکایت کرد برای مزاحمت تجمع جلوی خانه ،تهدید به قتل و.. پسرش کلاهبرداری کرده و خیلی شاکی داره من جمله من، من شاید یکبار از اون مسیر خونشون رد شدم البته تلفنی پیگیر طلبم بودم .
الان میخوام بدونم چه چیزی به قاضی محترم بگم و آیا از طریق این شکایت میتونم اعاده یه حیثیت بکنم بعدا. ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر چنانچه ایشان نسبت به شما شکایت مزاحمت انجام داده باشند و دلیل و مدرکی مبنی بر مزاحمت وجود نداشته باشد کافی است شما انکار کنید تا شکایت ایشان رد شود.