دریافت مبلغ اضافی توسط گوشی فروشی

دسته بندی : تعزیرات | گران فروشی ،عدم درج قیمت
سهراب کلانتری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر من دیروز از علائدین یه گوشی خریدم ۱۲۵۰۰ بابت ثبت اورجینال ازم ۱۰۰ هزار طلب کرد به این شرط گوشی بهتر کار کنه انتنش نپره و...من پول نقد دادم قبول نکرد گفت فقط کارت وقتی کارتمو دادم مبلغ ۴ میلیون کشید وقتی بهش گفتم چرا ۴ میلیون کشیدی گفت منظورم ۴۰ تا صد هزاری بود الان واسه شکایت باید چیکار کنم از هرجایی پرسیدم میگه هزینه اضافی گرفته تو فاکتور هم ۱۲۵۰۰ زده این ۴ میلیونو نزده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام می توانید از طریق تعزیرات با عنوان گران فروشی شکایت کنید. از طرفی از طریق اتحادیه نیز قابل شکایت و پیگیری است.