تخفیف باتوجه به اعتراض در دادگاه تجدید نظر

دسته بندی : مواد مخدر | خرید و فروش تریاک
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام کسی که به جرم حمل نه کیلو تریاک به حبس شیش سال و نیم محکوم شده و به حکم دادگاهش اعتراض زده برای تخفیف ولی حکم همچنان همون بوده و هیچ تخفیفی شامل حالش نشده و تغییری نکرده آیا دیگ هیچ تخفیفی شامل حالش نمیشه؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام ؛ کاربر محترم بستگی له سابقه کیفری و احکام صادره دارد میتوانید دیوان اعتراض نمایید