09 مهر 1400

وظیفه بدهکارپس ازبرگشت چک چیست؟

دسته بندی : حقوقی | چک حقوقی
اعظم عسگری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من چکی دارم که در تاریخ سررسید فراموش کردم پول را واریز کنم و در همان روز دارنده چک اون را برگشت زد. من همان شب پول را واریز کردم. اما الان با وجود گذشت ده روز نه چک وصول شده نه از صاحب چک خبری هست. امکان داره شکایت کرده باشه؟ و اینکه حساب من مسدود نشده. حتی با استعلام شماره چک در سایت بانک مرکزی سابقه من سفید هست و چک برگشتی نزده. الان من باید برای تعیین تکلیف چک چکار انجام بدم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام اگرچک بابت تضمین یاتعهدی نبوده مبلغ چک را به حساب صندوق دادگستری واریزنمایید ورسیددریافت کنید